Vrijdag 17 mei 2024 / 12u - 14u Vincent Neslany

Schrijf je nu in

VRIJDAG 17 MEI  - 12u00 - 14u00

VINCENT NESLANY

VENNOOTSCHAPSVORMEN 

Welke vennootschapsvormen bestaan er in België en wat zijn hun kenmerken?

Voor Vincent Neslany van het accountantskantoor Sirejacob, Neslany & partners (thans Vincent Neslany Accountants) is deze materie dagelijkse kost.
Vincent vergaarde de kennis aan de Ehsal, en deed tevens specialisaties zoals o.a. de Fiscale Hogeschool.
Hij heeft 33 jaar ervaring, zowel in accountantskantoren, een auditkantoor, een advocatenkantoor, en met KPMG werkte en studeerde hij zowel in binnen- en buitenland. 
Boekhouden, Fiscaliteit en vennootschapsstructuren behoren tot zijn passie. 
Het kantoor Sirejacob, Neslany & partners was vroeger gelegen op de Kortrijksesteenweg te Sint-Martens-Latem (in de kantoren boven Camber), en sinds enkele maanden verhuisd naar Lochristi.

Vincent Neslany is geen accountant "pure sang". Hij tracht samen met zijn klanten geregeld even "out of the box" te denken. Hij houdt ervan om ondernemers te begeleiden, te motiveren en te stimuleren in de verdere uitbouw van hun professionele dromen. Hen een duw in de rug te geven naar "the next level".

Programma
12u00 Ontvangst
12u30u Voordracht Vincent Neslany
13u Lunch Kaasbuffet La Fromagerie


Prijs
Voordracht met receptie & lunch
(lid = € 35 /pp excl. BTW | geen lid = € 45 /pp excl. BTW)  
 

The place to be
Oude Brouwerij
Dorp 24
Sint-Martens-Latem

Schrijf je hier in

SAVE THE DATES...

Woensdag 26 juni: 18u - 22u EK Voetbal op groot scherm (België - Oekraïne) met BBQ

Vrijdag 23 augustus: 19u Company Energizer Bob Delbecque

Donderdag 26 september: Bart Van Craeynest

Woensdag 2 oktober: Interactief Panelgesprek Lijsttrekkers Sint-Martens-Latem

 

Laethem Business Friends is een onafhankelijk platform voor de Latemse ondernemers (van zelfstandigen zonder personeel tot de grote onderneming) en nodigt af en toe een gastspreker uit over een thema dat ons allen raakt en beïnvloedt. 

Laethem Business Friends gaat zijn achtste jaar in. Zoals steeds zijn we in onze jaarwerking op zoek naar een evenwicht in onze activiteiten die het midden moeten houden tussen ontspanning, rechtsregels, informatie over de kern van onze activiteiten zoals o.a. recht en fiscaliteit, cultuur en sport. Maar ook vastgoed en gezondheid kwam al aan bod. Daarom is ook uw input als lid belangrijk.
Mocht u een idee hebben voor een gastspreker of mocht u zelf die ambitie hebben, spreek er ons dan zeker over aan.

Ondertussen blijven wij onze doelstelling trouw: vooral een netwerkmoment creëren tussen Latemse ondernemers, gekoppeld aan een interessant onderwerp. Steeds van 12u tot 14u, ook al omdat onze werktijd als zelfstandige ondernemers kostbaar is.
Local is sexy. Zo begonnen we ooit in 2016. En dat is ook waarheid gebleken. Het belang van een goed en open netwerk kan moeilijk onderschat worden. Mensen kennen mensen, en het zijn mensen die binnen organisaties zaken met elkaar doen.

Iedereen is welkom.

logo Laethem Business Friends
Wie zijn we? 

Kleine groep ondernemers die over alle bestaande netwerken heen, zakenmensen uit onze gemeente willen samenbrengen. Uit eigen ervaring hebben we vastgesteld dat we elkaar iets te weinig kennen en dat we daarom kansen missen om op lokaal vlak samen te werken. Onbekend is immers onbemind. Laethem Business Friends is een ontmoetingsplaats voor de zelfstandige Latemse ondernemer. Als gevestigde waarde of als startende middenstander, het is soms lastig er alleen voor te staan. Met een goed (lokaal) netwerk heb je ook alvast een streepje voor!
Local is sexy? 

Jazeker! Wat ons bindt is de regio waar we gevestigd zijn. Laethem Business Friends is een initiatief dat alle zakenmensen uit Deurle en Latem regelmatig wil verzamelen rond een bepaald thema, of gewoon voor een glas en een hapje. Het doel is om elkaar te leren kennen en samen zaken te doen. “Samen” zakendoen loont, en als het even kan met mensen vlakbij, uit de eigen regio of de eigen gemeente. Daarom richten wij ons in eerste instantie op ondernemers die werken vanuit Deurle of Latem. Doel is elkaar te ondersteunen, de lokale economie te promoten en er samen beter van te worden. Samen slimmer ondernemen.    

Waarom doen we dit? 

Het belang van een goed en open netwerk kan moeilijk onderschat worden. Mensen kennen mensen, en het zijn mensen die binnen organisaties zaken met elkaar doen. Iedereen is welkom. Elkaar leren kennen is daarbij de boodschap, los van de noodzakelijke (technische, juridische, sales,…) ondersteuning die andere organisaties geven zoals Unizo en Voka. Laethem Business Friends wil mensen samenbrengen, verenigen en het ontspannen houden. Man, vrouw, jong, iets ouder, we netwerken allemaal om meer informatie, steun en medewerking te verkrijgen. De return onder de vorm van informatie, steun en medewerking manifesteert zich niet noodzakelijk onmiddellijk. Daarom willen we dit initiatief ook zien als een "blijver", als een investering  in de langere termijn. Wie wil kan de meerwaarde halen uit het geheel.
Iedereen welkom ! 

Laethem Business Friends is een open netwerk waar iedereen welkom is. Elke maand komen we samen om ideeën en concrete projecten uit te wisselen. Ondernemen is immers “zien wat iedereen ziet en daarmee iets doen, wat niemand anders doet”. Eénmaal succesvol als ondernemer, is het tijd om zelf onontdekt talent te ondersteunen. Wie actief wil meewerken aan het succes en de ambitie van iemand anders groeit zèlf persoonlijk en op professioneel vlak. Nieuwe ideeën ontstaan door creativiteit en innovatie, simpelweg door je business met anderen te bespreken. Netwerken betekent immers “groeien”. We weten als ondernemer allemaal dat de enige constante is dat alles steeds verandert ! Het bespreekbaar maken in een netwerk van mensen die elkaar kennen en vertrouwen is als een grote stap voorwaarts. Ons initiatief zal maar zo sterk zijn als de eigen inbreng van de aanwezigen of geïnteresseerden.
Share buttons